Lukustatud perioodid

Lukustatud perioodi kasutatakse, kui ei soovita enam sellesse perioodi midagi lisada. Selleks, et lukustada perioodi on vaja vajutada „Lukusta uus periood“ ja sinna sisestada või valida kalendrist kuupäev. Kui olete perioodi ära täitnud, siis programm ei luba sellesse perioodi enam ühtegi tegevust salvestada ja kinnitada. Lukustatud perioodi on võimalik kustutada, kui soovite uuesti perioodi lukustamisest lahti teha.